Solarna oprema

Predviđeni životni vek solarnih elektrana  je od 25–30 godina eksploatacije, što je blizu pola životnog veka same krovne konstrukcijei krovnog pokrivača. Da bi sistem funkcionisao besprekorno , sva oprema  mora biti vrhunska, sistem odgovorno projektovan, i inženjeri i instalateri moraju biti sertifikovani.

CENTROSOLAR  tim je za Vas selektovao Nemačku opremu Viessmann, kao izuzetan odnos cene i kvaliteta, identičnu opremu koja se ugrađuje u Nemačkim domaćinstvima i Nemačkoj privredi, spremnu u Beogradskom magacinu za isporuku bez čekanja.

Kompanija Viessmann u svojim fabrikama proizvodi najveći deo opreme i preko Viessmann Srbija kontroliše rad CENTROSOLAR sertifikovanih partnera i direktno garantuje za kvalitet opreme.

GARANCIJE NA GLAVNE KOMPONENTE

Solarni paneli 25 godina garancije na performansee,  i 12 godina na fizička svojstva
Aluminijumske podkonstrukcije 12  godina garancije
Invertori  - pretvarači 10 godina garancije

Tim inženjera CENTROSOLAR I VIESSMANN odgovoran je da:
 
-    Dobijete preciznu  informaciju sa argumentima,  koji je tip i veličina Vašeg  idealnog solarnog sistema, skrojenog po meri vašeg objekta i u skladu sa realnim potrebama potrošnje električne energije, dakle da pružimo dokaze struke, zašto  i šta dobijate kao rezultat u uštedi = novcu.
-    Projektuje odgovorno  Vaš sistem u skladu sa svim zakonskim  regulativama i bezbedonosnim pravilima struke.
-    Odgovaramo za rezultate ušteda.
-    Instaliramo svu opremu  uz nadzor naših i supeviziju Viessmann inženjera.
-    Pripremimo i sprovedemo, ateste, prosumer – kupac-proizvođač  i ostale  procedure puštanja u rad uz dodatni nadzor EPS-a
-    Pomognemo oko izvora finansiranja, da iskoristite bespovratna sredstva i sve opcije koje se nude na tržištu.